Vi søker nå Nasjonal leder innen VA og Prosjektleder Teknisk Salg

2020-04-01

Vi er nå klare til å ta den norske virksomheten til neste nivå og ser etter en person som kan ta på seg og bygge en sterk organisasjon.
Som national leder i SKT AS blir du øverste leder i Norge og du tar også driftsansvar for samorning mellom SKT og FANN sine markeds- og salgsaktiviteter i Norge.

Les mer om Nasjonal leder innen VA

Vi ønsker å utvide staben med en ny prosjektleder/teknisk selger til å serve og oppsøke nye kunder. Vi ser etter deg som er en selvstendig og kunnskapsrik person innen VA.

Les mer om Prosjektleder Teknisk Salg

 

Vinter

2019-01-13

SKT ønsker alle en fin vinter

 

LPS firar jul

Vi er tilstede på hyttemessen 2017!

2017-08-21

Vi er tilstede på hyttemessen 2017!

1.-3. september 2017

Kom innom vår stand 77.

Hyttemessen – der hyttefolket møtes.

http://www.hyttemessen.no/

 

 

Trykkavløpsanlegg i Sarpsborg Kommune

2016-11-01

Skandinavisk Kommunalteknikk AS (SKT) i Drøbak er godt i gang med å levere trykkavløpsanlegg i Sarpsborg Kommune. Sarpsborg kommune etablerer trykkavløp i området Oldtidsveien-Åserødveien-Storedal-Kvastebyvei.

SKT har ansvaret for dimensjonering av hele rørledningsnettet, leveranse av samtlige pumpestasjoner, funksjonstesting av stikkledninger og igangkjøring av alle pumpestasjonene. Vi leverer her pumpestasjoner av samme type som har blitt «kommunal standard» på trykkavløp i Sverige.

Kontrakten er fremforhandlet av Sarpsborg kommune, men leveransen skjer direkte til den enkelte huseier.
Alle anleggsarbeider gjennomføres som en egen entreprise.

SKT takker for tilliten!

Historisk utbygging

2015-09-03

Historisk utbygging av VA-nett med trykkavløp.

Aremark kommune bygger VA med trykkavløp i spredt bebyggelse. Fullt utbygget vil tilsammen ca 700 nye abonnenter være med i den nye offensiven. Valg av pumpeløsning falt på Skandinavisk Kommunalteknikk.

Skogskommunen Aremark kan rutte med idylliske hytter og hus ved vann og tjern. Nå blir trolig de fleste av idyllene både renere og mer verdifulle. Kommunen bygger ut VA-nettet i stort omfang.

-Vi har mye spredt bebyggelse i form av boliger og hytter, der mange ennå ikke har en godkjent utslippsløsning. Dette er ikke en akseptabel situasjon i 2015. Gjennom å knytte disse boliger og hyttefelt til et kommunalt nett blir utslippene kontrollert og det hele driftet av profesjonelt personell, forteller Ann-Catrin Johansson i Aremark kommune til VAnytt.

Les hele artikkelen i VA-nytt